Boost your bedroom - Shoppaile kodinsisustusta netissä jotex.fi
Ostoskori

Boost your bedroom

Kevät on jo kulman takana ja hiipii pikkuhiljaa ajatuksiin. Tutustu kolmeen viihtyisään makuuhuoneeseen, jotka ovat kevättunnelmaa tulvillaan!

Harmoninen keidas

Luo huoneeseen ilmava tunnelma antamalla valon virrata vapaasti. Onko makuuhuoneessasi ylellisen iso ikkuna? Silloin et tarvitse sängynpäätyä. Pehmeillä nudesävyillä ja struktuuripintaisilla tekstiileillä sisustetusta makuuhuoneesta muodostuu kutsuva keidas.

Raikas

Erittäin ohuista puuvillalangoista kudotut perkaalipussilakanat korostavat makuuhuoneen raikasta tunnelmaa. Pariton yöpöytä sopii täydellisesti tyyliin.

Hienostunutta 60-luvun henkeä

Kirjaudu sisään hotelliin – joka päivä! Luo makuuhuoneeseen ylellistä hotellitunnelmaa aidoilla materiaaleilla ja kauniilla 60-luvun tyylisillä sisustusyksityiskohdilla.

Hotellisviitti

Selkeälinjaisessa makuuhuoneessa on harmoniset värit ja aavistus graafisia kuvioita. Sijaa sänkyyn korkealaatuiset perkaalipussilakanat ylellisen tunnelman luomiseksi. Musta kontrastiväri yöpöydässä ja naulakossa tuo asennetta huoneeseen.

Luonnollisen ylellinen makuuhuone

Ihastuttavan sijaamattoman sängyn ilmavat puuvillatekstiilit ja pellavasängynpääty ovat ilo silmälle. Suosi hillittyjä värisävyjä ja luonnollisia materiaaleja, niin saat onnistuneen lopputuloksen.

Luonnollinen tunne

Entsyymipestystä puuvillasta valmistetut vuodevaatteet ovat pehmeät ja hieman kuluneen tuntuiset. Lisää pari muhkeaa peittoa ja poimi huoneen kaikki värisävyt luonnon omasta väripaletista.

Löydä uudet vuodevaatteet