JotexFI
Ostoskori

Vakuutukset

Asumisturva

**Emme ota vastaan uusia Asumisturvahakemuksia.**

Taloudellista turvaa odottamattomien tulonmenetysten varalta - Korvaus jopa 600 euroa kuukaudessa jopa 1 vuoden ajan

Asuitpa vuokralla, asumisoikeus- tai omistusasunnossa, asumiseen liittyy aina tiettyjä kuukausittain maksettavia kuluja kuten vuokra, sähkö- ja puhelinmaksu, jätehuolto- ja TV-maksu.

Kuukausitulot voivat muuttua yllättäen, jos joudut työkyvyttömäksi, sairaalahoitoon tai läheisen henkilön omaishoitajaksi. Nyt voit turvata osan kiinteistä asumiskuluistasi edellisten kaltaisten vaikeiden tilanteiden varalta ottamalla Ellos Tili Oy:n ja Gjensidige Försäkring AB yhteistyössä tarjoaman Asumisturva -vakuutuksen.

Voit itse valita sinulle ja perheellesi parhaiten sopivan vakuutuskorvaussumman – 200 tai 600 euroa/kk. Saat joka kuukausi haluamasi suuruisen korvauksen ajalta, jolloin et saa täyttä tulotasoa, jopa 12 kuukauden ajan. Korvaussumman voit käyttää haluamallasi tavalla kulujesi kattamiseen. Vakuutus korvaa myös tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen.Tällöin vakuutetun kuolinpesälle maksetaan 5 000 euron kertakorvaus.

Asumisturva -vakuutuksen voi ottaa 18–59-vuotias. Vakuutus on voimassa vuorokauden ympäri, myös Pohjoismaiden ulkopuolella, aina siihen saakka kunnes vakuutettu täyttää 65 vuotta. Vakuutuskorvaus on veronalaista tuloa.

Lisätietoja vakuutuksesta saat asiakaspalvelustamme (09) 8565 8417 .

Paljonko Asumisturva -vakuutus maksaa?

Jos sekä sinä että puolisosi/avopuolisosi otatte samanaikaisesti Asumisturva -vakuutuksen, saatte kummatkin 10% alennusta vakuutusmaksusta!

Vakuutusmaksu määräytyy valitsemasi korvaussumman perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Vakuutusmaksu/kk Korvaus/kk
5,90 euroa 200 euroa
9,90 euroa 400 euroa
19,90 euroa 600 euroa

Vakuutusvälittäjä
Ellos Tili Oy

Vakuutuksenantaja
Gjensidige Försäkring AB, Box 3031, SE‐103 61 Stockholm, joka on Gjensidige Forsikring ASA Norgen ruotsalainen tytäryhtiö ja joka on rekisteröity Bolagsverketiin organisaationumerolla 516407-0384.