JotexFI
Ostoskori

Vakuutukset

Perheturva

- taloudellista turvaa pysyvän haitan varalta

**Emme ota vastaan uusia Perheturvahakemuksia.**

Pienikin tapaturma on aina ikävä ja pelottava yllätys. Mutta mitä tapahtuu, kun tapaturman seuraukset ovat niin vakavat, että normaali toimintakyky heikkenee pysyvästi? Arkirutiinit menevät uusiksi, ja niin monet itsestään selvät asiat, kuten portaiden nousu, eivät yhtäkkiä enää onnistukaan.

Jos olet perheellinen, onnettomuus vaikuttaa aina myös muihin perheenjäseniin – varsinkin silloin, kun perheen arjen pyörittäminen on vastuullasi. Vakuutusyhtiö Chubb on luonut asiakkaillemme Perheturva -vakuutuksen, joka tarjoaa sinulle ja perheellesi taloudellista turvaa tapaturman aiheuttaman lääketieteellisen pysyvän haitan varalta*. Perheturva -vakuutuksen voit ottaa täydentämään jo olemassaolevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksetaan korvaukset muusta vakuutusturvastasi riippumatta.

Vakuutuksesta maksetaan sopeutumiskorvaus aikuiselle vakuutetulle, jos korvattava tapaturma on aiheuttanut vakuutetun tilapäisen täyden työkyvyttömyyden. Tilapäisen työkyvyttömyyden jatkuessa yhtäjaksoisesti 30 päivää, on kertakorvaus 2 000 euroa. Jos tilapäinen täysi työkyvyttömyys jatkuu yhtäjaksoisesti 90 päivää, on korvausmäärä 4 000 euroa.

Monissa tapaturmissa seurauksena voi myös olla luun murtuminen. Perheturvasta maksetaan 600 euroa, jos yksi tai useampia luita murtuu tapaturmaisesti. Poikkeuksena ovat sormien, varpaiden tai nenän luut, joita ei korvata.

Vakuutus ei ole tällä hetkellä myynnissä uusille asiakkaille mutta nykyiset asiakkaat saavat vakuutuksesta lisätietoja Chubb:n asiakaspalvelusta (09) 6861 5151.

Paljonko Perheturva maksaa?

Vakuutettu henkilö Kuukausimaksu
Päävakuutettu (vakuutuksenottaja) 9,90 e/kk
Päävakuutettu + puoliso/avopuoliso 18,90 e/kk
Päävakuutettu + lapset 18,90 e/kk
Perhe 24,90 e/kk

Perheturva -tapaturmavakuutuksen voi ottaa 18-64 –vuotias nainen tai mies. Vakuutuksen voi pitää voimassa aina 70 ikävuoteen saakka.

Mikäli vakuutuksenottaja on Ellos Finland Oy:n lasku- tai tiliasiakas, vakuutusmaksun maksamiseen sovelletaan vakuutusehtojen lisäksi Ellos Finland Oy:n lasku- ja tiliehtoja.

* Lääketieteellisellä pysyvällä haitalla tarkoitetaan lääketieteellisesti arvioitua yleistä haittaa, jonka vamma aiheuttaa vakuutetulle, ja joka ei parane. Lääkäri määrittelee haitan asteen onnettomuuden jälkeen. Perheturva oikeuttaa korvaukseen vammasta, joka aiheuttaa vähintään 5 %:n fyysisen toimintakyvyn alenemisen. Täydelliset vakuutusehdot sivulla olevassa linkissä.

Chubb European Group SE, sivuliike Suomessa, on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriin Y-tunnuksella 1855034-2 ja käyntiosoitteella Mannerheimintie 16 A 9, 00100 Helsinki. Chubb European Group SE on yhtiö, jonka toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki, rekisterinumero 450 327 374 RCS Nanterre, kotipaikka: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Ranska. Chubb European Group SE:n täysin maksettu osakepääoma on 896 176 662 € ja yhtiö on Autorité de contrôle prudentiel et de résolutionin (ACPR) valvonnassa, 4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09. Sivuliikkeen toiminta on myös Finanssivalvonnan valvonnassa.