Kevään myötä

Jouluverhot

Löydä uudet jouluverhot Jotexilta. Meillä on paljon erimallisia ja erivärisiä jouluverhoja. Joulukuusin tai pienin kävyllisin oksin kuvioitu rullautuva laskosverho luo miellyttävää joulutunnelmaa keittiöön. Olohuoneeseen voit valita yksiväriset punaiset, vihreät tai harmaat sivuverhot. Tai vaikkapa kodikkaat ruudulliset jouluverhot, joissa on erilaisia punaisia sävyjä, tai luonnon inspiroimat, vihrein kuusin kuvioidut verhot. Jouluverhot tuovat aavistuksen miellyttävää joulutunnelmaa myös makuuhuoneeseen. Punaiset jouluverhot antavat esimerkiksi makuuhuoneen ikkunalle tunnelmallisen kehyksen jouluna.

Joulukuun lähestyessä on aika muuttaa koti tunnelmalliseksi keitaaksi. Sen voi tehdä monin tavoin. Valitse kotiisi ja tyyliisi sopiva jouluverho ja yhdistä siihen muita joulukoristeita tunnelman maksimoimiseksi. Muista myös tunnelmalliset jouluvalot, niin olet tehnyt kaiken mitä voit täydellisen joulutunnelman luomiseksi. Jo mainitsemiemme kuvioiden ja värien lisäksi meillä on myös erityylisiä jouluverhoja. Maalaishenkisiä jouluverhoja maalaishenkisen tyylin ystävälle ja perinteisiä jouluverhoja perinteisen tyylin ystävälle. Sekä tietenkin nykyaikaisia jouluverhoja modernin tyylin ystävälle.

Keittiön jouluverhoja on paljon erilaisia. Sinulle parhaiten sopiva jouluverho vaihtelee ikkunasi sijainnin ja koon mukaan. Keittiötason yläpuolella olevaan ikkunaan sopii parhaiten jouluinen verhokappa. Meillä on jouluverhoja kaikenlaisiin ikkunoihin. Klikkaa itsesi valikoimaamme ja löydä jouluverhot keittiöösi. Jouluverhot ovat lyhyesti sanottuna nopea ja helppo tapa muuttaa kodin ilmettä ja luoda kodikasta tunnelmaa jouluksi. Inspiroidu jouluverhoistamme ja tilaa ne kätevästi netistä.

Arvosana 4 / 5

KIT monitoimiverhot, 2/pakk.

69,49 EUR 99 EUR
Aiempi alin hinta 79,49 EUR

+6 värejä

Arvosana 4 / 5

KIT monitoimiverho, 1/pakkaus - erikoisleveä

62,49 EUR 89 EUR
Aiempi alin hinta 71,49 EUR

+7 värejä

Arvosana 4 / 5

KIT monitoimiverhot, 2/pakk.

69,49 EUR 99 EUR
Aiempi alin hinta 79,49 EUR

+6 värejä

Näyttää 3/3 tuotetta

Uusimmat trendit

Katso kaikki trendit