Olemme kodinsisustuksen tuotemerkki, joka luo huomispäivän trendejä. Tarinamme alkoi vuonna 1963 ja perustuu persoonallisen ilmaisun tarpeeseen. Koti, aivan kuten elämä, muuttuu jatkuvasti. Jotex on oikea paikka sinulle, joka joko seuraat trendejä tai luot omia. Riippumatta siitä, miltä kotisi näyttää.


Uutena asiakkaana saat


40% alennusta* ensimmäisen ostosi kalleimmasta tuotteesta,


kun rekisteröidyt meille.

*Tarjousehdot: Tarjous uudelle asiakkaalle. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin eikä alehintaisiin tuotteisiin. Ei koske lahjakortteja eikä tuotteita, joissa on merkintä ”Deal!”, ”Poistomyynti”, ”BASIC”, ”Tailormade” tai ”Limited Edition”. Alennuksen voi käyttää vain kerran.


Alennus vähennetään automaattisesti kassalla, kun olet antanut suostumuksesi markkinointitarkoituksiin sekä räätälöityjen tarjousten lähettämiseen sähköpostitse, tekstiviestinä tai postitse. Nämä perustuvat aiempiin ostoihin ja käynteihin sekä toimintaasi Jotexin sivuilla. Alennuksen voi käyttää vain ensimmäisen oston yhteydessä, sen jälkeen se on käytetty. Mikäli aktivoit toisen alennuksen, ei uuden asiakkaan tarjousta voi käyttää, koska tarjouksia ei voi yhdistää. Jos poistat toisen tarjouksen käytöstä, saat uuden asiakkaan tarjouksen uudelleen käyttöösi. Uuden asiakkaan tarjous on voimassa vain ensimmäisen oston yhteydessä.