Sisusta parveke

7 vinkkiä kodikkaan parvekkeen luomiseen


Haluatko viettää tänä vuonna enemmän aikaa parvekkeella? Tehdä siitä vieläkin kutsuvamman ja nauttia aurinkoisista aamuista sekä viileistä loppukesän illoista? Meillä on vinkkejä parvekkeen sisustamiseen kudonnaisilla, valonlähteillä ja kasveilla, joilla luot lyömättömän mukavan tunnelman. Innoitu 7 vinkistämme unelmaparvekkeesi luomiseen.

 inspiraatiota interior guide sisusta parveke

1. Kuinka haluat käyttää parvekettasi?


Harkitse ensin parvekkeen haluttua käyttötapaa. Onko se paikka aamukahville, auringonotolle, illallisille vai ulkoilmahengailulle? Jos parveke ei ole niin kovin suuri, sinun on asetettava asioita tärkeysjärjestykseen. Onko se loungenurkkaus, ruokatila tai kenties viljelmä?


2. Työstä tunnelmavaloa eri valonlähteillä


Valaistus on todella kodikkaan parvekkeen luomisen tärkeimpiä osia. Sekoittele valonauhoja, lyhtyjä ja kynttilöitä. Valonauhat ovat täydellisiä parvekkeen kaiteen ympärille kiedottaviksi tai kattoon ripustettaviksi, kun taas pienet lyhdyt voivat seistä pöydällä ja suuremmat koristaa lattiaa. Hyödynnä useita ja leviteltyjä valonlähteitä, niin saat pehmeän hehkun!


3. Tekstiileillä huoliteltua tunnelmaa


Panosta ulkomattoihin, tyynyihin ja huopiin, niin saat kodikkuuden huippuunsa. Ulkomatolla saat tilan helposti tuntumaan huoneelta. Sekoittele eri tyyny- ja huopamateriaaleja – liikaa ei voi koskaan olla. Kudonnaiset ovat helppo tapa muuttaa parvekkeen tunnelmaa.

 inspiraatiota interior guide sisusta parveke
 • ALBION 2 kpl -pakkaus tuoli

  489 EUR 699 EUR
 • Big Circus valoköynnös

  31,49 EUR 44,99 EUR
  Aiempi alin hinta 31,49 EUR
 • KAY tyynynpäällinen 50x50 cm

  24,99 EUR
 • BOLZANO ulkoilmamatto

  154 EUR 219,90 EUR
 • OSSA kannettava lamppu

  89 EUR

  +1 väri