basic

Jotta sinun olisi helppo ostaa edullisia kodintarvikkeita, olemme luoneet Basic. Se on valikoima suosikkituotteitamme edulliseen hintaan. Etsi symboli, kun teet ostoksia.

Valaisimet

Täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja tunnelmallisia valaisimia. Inspiroidu laajasta valikoimasta valaisimia eri huoneisiin ja tarkoituksiin. Monipuolisessa valikoimassamme on erilaisia olohuoneen valaisimia, jotka valaisevat tehokkaasti ja ovat tyylikkäitä sisustusyksityiskohtia. Olohuoneeseen riittää harvoin yksi valaisin, koska se on suuri huone, johon tarvitaan useita valopisteitä. Yhdistele useita valaisimia, jotta saat tarpeeksi valoa olohuoneeseen. Voit luoda viihtyisän lukunurkkauksen esimerkiksi asettamalla valaisimen suosikkinojatuolin viereen. Ripusta valaisin myös ruokapöydän päälle olohuoneeseen saadaksesi useita valopisteitä. Valikoimassamme on paljon erilaisia valaisimia, joista voit valita makuuhuoneeseen sopivan. Makuuhuoneen valaisimella voit luoda ihanan tunnelmavalaistuksen. Yhdistele useita erilaisia valaisimia makuuhuoneeseen saadaksesi monta erilaista valopistettä.

Oikealla eteisen valaisimella on suuri merkitys. Eteinen on ensimmäinen huone, jonka näet työpäivän jälkeen, ja se on myös ensimmäinen huone, jonka vieraasi näkevät, joten valitse eteiseen oikeanlainen valaisin luodaksesi kutsuvan ensivaikutelman. Eteisessä on fiksua yhdistää yleisvalaisin kohdevalaisimeen antamaan paljon valoa. Sisusta eteinen asettamalla valaisin eteiskalusteen yläpuolelle.

Keittiö on kodin sydän, ja oikealla valaisimella luot luovan ja inspiroivan tunnelman. Aloita sijoittamalla hyvä valaisin keittiöön, jotta valmistamasi ruoka on juuri niin hyvää kuin olet suunnitellut, eikä virheitä tapahdu valaisimien vähyyden takia. Valaisin, joka kohdistuu keittiötasoon, on siksi hyvä idea. Mikäli sinulla on keittiösaareke, sekin tarvitsee valaisimen. Useiden valaisimien ripustaminen keittiösaarekkeen yläpuolelle luo kauniin sisustusyksityiskohdan. Kun ruoka on valmista ja on tarjoilun aika, varmista, että keittiön pöydän yläpuolella on valaisin u>, joka antaa kauniin valon.

Valaisimet ovat tärkeitä, ja tyylikkäät valaisimemme ovat sekä toiminnallisia että koristeellisia yksityiskohtia, jotka kohottavat kaikkien huoneiden sisustuksen ilmeen. Tutustu kauniiden valaisimien laajaan valikoimaan ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen valaisin jokaiseen huoneeseen ja tarpeeseen. Tutustu valaisimiimme netissä.

Arvosana 4 / 5

BLAZE seinävalaisin

59 EUR Our best value!
Arvosana 4 / 5

BLAZE kattovalaisin

139 EUR Our best value!
Arvosana 4 / 5

BLAZE lattiavalaisin

129 EUR Our best value!
Arvosana 5 / 5

BLAZE pöytävalaisin

69 EUR Our best value!
Arvosana 4 / 5

ENGLAND seinävalaisin

22 EUR Our best value!

+1 väri

Arvosana 4 / 5

ENGLAND seinävalaisin

22 EUR Our best value!

+1 väri

Näyttää 6/6 tuotetta