HI!
NEW CUSTOMER AT JOTEX? WE HAVE A WELCOME PRESENT FOR YOU.


LET’S GET SCROLLING...

TERVETULOA KOTIIN


40% ALENNUSTA* KALLEIMMASTA TUOTTEESTA


ensimmäisellä ostokerralla, kun rekisteröidyt uudeksi asiakkaaksi


TEE TURVALLISIA JA HELPPOJA OSTOKSIA POHJOISMAIDEN SUURIMPIIN KUULUVASSA KODINSISUSTUKSEN VERKKOKAUPASSA. 30 PÄIVÄN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS. TOIMITUSAIKA N. 1–3 ARKIPÄIVÄÄ TILAUSPÄIVÄSTÄ ALKAEN.

Just some conditions...


*TARJOUSEHDOT: Tarjous uudelle asiakkaalle. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 31.12.2021 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Ei koske tuotteita, joissa on merkintä ”Deal!”. Ei voida yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin eikä alehintaisiin tuotteisiin. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennuksen voi käyttää vain kerran. Alennus vähennetään automaattisesti kassalla, kun olet antanut suostumuksesi markkinointitarkoituksiin sekä räätälöityjen tarjousten lähettämiseen sähköpostitse, tekstiviestinä tai postitse. Nämä perustuvat aiempiin ostoihin ja käynteihin sekä toimintaasi Jotexin sivuilla. Alennuksen voi käyttää vain ensimmäisen oston yhteydessä, sen jälkeen se on käytetty. Mikäli aktivoit toisen alennuksen, ei uuden asiakkaan tarjousta voi käyttää, koska tarjouksia ei voida yhdistää. Jos poistat toisen tarjouksen käytöstä, saat uuden asiakkaan tarjouksen uudelleen käyttöösi. Uuden asiakkaan tarjous on voimassa vain ensimmäisen oston yhteydessä.

ONLINE INTERIOR FASHION AT YOUR SERVICE


WE'RE AN ONLINE FASHION INTERIOR BRAND WITH A HUGE ASSORTMENT OF ITEMS IN A WIDE RANGE OF STYLES. HERE, YOU'LL FIND PLENTY OF GOODIES FOR YOUR HOME.