Ostoskori

Tekniset tiedot

Salaus

Internet-kaupassamme tietosi on suojattu SSL-salausprotokollan avulla. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer ja tarkoittaa toimintoa, joka salaa kaiken ostajan ja myyjän välillä kulkevan tiedon. Jotta luottokortilla maksaminen olisi mahdollisimman turvallista, kaikki tiedot kulkevat SSL-suojatun yhteyden (Secure Sockets Layer) kautta. Suojaus koskee siis kaikkea tietoliikennettä, eivätkä pankkikorttisi tiedot välity ulkopuolisille. Yhteistyökumppanimme on valtuutettu palveluntarjoaja, joka tarkistaa, että korttia voidaan käyttää maksuvälineenä. Luottokorttitilauksissa varaamme oikeuden henkilöllisyyden tarkistamiseen.

Linkit

Netissä jotex.fi on linkkejä muille nettisivustoille. Linkkejä on vain sellaisille sivustoille, joiden sisällön uskomme kiinnostavan asiakkaitamme. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä.

Tuotekuvat

Netin jotex.fi kuvien värit voivat erota hieman todellisesta, sillä tietokoneesi asetukset vaikuttavat väreihin.

Internetselain

Suosittelemme seuraavien selaimien viimeisintä versiota: Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer 9+. Jos käytät aiempaa versiota tai muuta internetselainta, saattaa jotex.fi-sivusto toimia heikommin.