Sustainability at Jotex - Partners
 kestava kehitys yhteistyokumppanit

Me Jotexilla käytämme monia eri sertifiointeja varmistaaksemme, että tuotteemme ovat kestävästi tuotettuja, jäljitettäviä ja korkeiden vaatimusten mukaisia – jotta asiakkaillamme olisi valittavanaan suuri valikoima tuotteita, jotka on valmistettu ihmiset ja ympäristö huomioon ottaen.
Eri sertifioinneilla on eri vaatimuksia, mutta yhteistä niille on se, että tuotteet tulee tarkastaa ja niiden tulee täyttää sertifiointien mukaiset vaatimukset.

KESTÄVÄT TOIMITUKSET

Jotex haluaa auttaa sinua asiakkaana tekemään ympäristöystävällisen valinnan, jotta voit olla ylpeä kodistasi. Verkkokaupan jokaisen toimituksen hiilidioksidipäästöillä on tietty ilmastovaikutus, mikä johtaa hiilijalanjäljen syntyyn maapallolla. Teemme kaikkemme vihreämmän verkkokaupan eteen, ja ilmastokompensoimme siksi kaikki varastostamme lähetettävät toimitukset. Se on sijoitus kestävään kehitykseen eikä aiheuta sinulle ylimääräisiä kustannuksia riippumatta siitä, minkä toimitustavan valitset.

HVA MENES MED KLIMAKOMPENSERING?

Vår klimakompensasjon gjøres i samarbeid med Tricorona Climate Partner, som har arbeidet med klimaspørsmål siden 2006. Å klimakompensere innebærer at vi tar ansvar for våre klimaavtrykk. Det gjør vi ved å økonomisk støtte sertifiserte klimakompensasjonsprosjekter som fører til reduksjon av utslipp tilsvarende våre egne leveringer. På den måten reduserer vi utslippene i utviklingsland, og bidrar til positive sosiale og økonomiske effekter i landene der prosjektene gjennomføres.