history

Tietoa Jotexista


Jotex on skandinaavinen sisustustuotemerkki Ruotsista, jonka tavoitteena on tarjota persoonallisia ja autenttisia tuotteita, jotka sopivat jokaisen yksillölliseen sisustustyyliin. Jotexin kansainvälisistä muotitaloista inspiraationsa saanut tyyli on sekoitus modernia muotoilua ja rohkeaa ilmaisua, joka sulautuu kauniisti pelkistettyyn pohjoismaiseen estetiikkaan.

 history

Kaikki alkoi yhdestä verhosta


Tarinamme alkaa Sven-Åke Johanssonin lapsuudenkodista Gnosjössä vuonna 1963. Varttuessaan Sven-Åke ihastuksekseen huomasi, kuinka kodin tyyliä ja luonnetta pystyi muuttamaan ainoastaan vaihtamalla verhot. Hän pani merkille, kuinka kauniita värivivahteita tekstiileihin muodostui auringonvalon osuessa niihin - tästä huomiosta syntyi ajatus verhoasiantuntija Jotexinperustamisesta.

 history

Postimyynnistä monikansalliseksi verkkokaupaksi


Yrityksen käyntiin saamiseksi Johansson laati tuoteluettelon, joka lähetettiin kaikille alueen asukkaille. Luettelosta tuli hetkessä suosittu, ja kaikkien designuutuuksien selailu oli todellinen tähtihetki arjen keskellä. Useat menestyksekkäät vuodet ja kasvava valikoima johtivat Jotexin verkkosivuston perustamiseen, joka lanseerattiin vuonna 1997, ja myynti siirtyi postimyynnistä verkkokauppaan. Tänä päivänä Jotex toimii kahdeksalla markkina-alueella Euroopassa, mutta on edelleeen se pieni, viehättävä 30:n työntekijän yritys, jonka unelmana on tulla johtavaksi yritykseksi kodin sisustuksen alalla.