JotexFI
Ostoskori

Mikä takaa sinulle hyvät unet?

Vuodetekstiilien valinnalla on suurta vaikutusta uneen ja sen laatuun. Se, miltä liinavaatteet tuntuvat iholla, riippuu täysin niiden materiaalista. Anna meidän opastaa sinut laadukkaaseen uneen.

Ilmavaa, pehmeää ja ympäristöystävällistä
– EKOLOGINEN PUUVILLA

Klassiset puuvillavuodevaatteet sopivat kaikille. Ekologinen, GOTS-sertifioitu puuvilla on tuotettu vastuullisesti tuotantkoketjun alusta alkaen, ja työolosuhteet viljelyksillä ja tehtaissa ovat hyvät. Ekologisesta puuvillasta valmistetut vuodevaatteet sopivat herkkäihoisille ja ovat hyvä valinta ympäristön kannalta.

Ekologiset puuvillavuodevaatteet

Sileää, tiivistä ja hohtavaa
– SATIINI

Satiiniin saadaan kudontatekniikalla upea hohto ja miellyttävän sileä pinta. Säilytä vuodevaatteiden hohto silittämällä tai mankeloimalla ne pesun jälkeen. Satiinivuodevaatteet tarjoavat ylellisen nukkumiskokemuksen ja tuovat hotellitunnelmaa kotiin!

Satiinivuodevaatteet

Viileää, pehmeää ja raikasta
– PERKAALI

Perkaali muodostuu erittäin tiiviisti kudotuista, ohuen ohuista puuvillalangoista. Perkaali on sileää ja miellyttävän pehmeää ihoa vasten. Laadukkaan langan asiosta vuodevaatteet ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Perkaalivuodevaatteet sopivat sinulle, joka arvostat korkeaa laatua ja hienostunutta ulkonäköä.

Perkaalivuodevaatteet

Pehmeää, ilmavaa ja rentoa
– PELLAVA

Pellava tuntuu lämpimällä viileältä ja viileällä lämpimältä. Se on erinomainen valinta, jos haluat jättää vuoteen sijaamatta. Valitsemalla pellava-puuvillasekoitteen saat käyttöösi molempien materiaalien parhaat ominaisuudet, ja vuoteesi tuntuu miellyttävän samaan aikaan viileältä ja ilmavalta. Pellava sopii sinulle, joka haluat pehmeät vuodevaatteet ja aavistuksen ylellisyyttä arkeen.

Pellavavuodevaatteet

Yli 600 makuuhuoneen tuotetta