Syksyn uutuudet ovat saapuneet! SHOPPAILE NYT ›
Juuri nyt! 25% alennusta* kalleimmasta tuotteesta! Aktivoi tarjous ›

25% alennusta* kalleimmasta tuotteesta!

*Alennus koskee uutta tilausta Jotexin vuoden 2014 valikoimasta. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 11.9.2014 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 20 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin tai alehintaisiin tuotteisiin.



Aktivoi tarjous ›

Jotex ALE

Osumia 200
Näytä/sivu: 20 40 60 100
 Sivu 1 / 10
Näytä/sivu: 20 40 60 100
 Sivu 1 / 10
Asiakaspalvelu: 01019 5006
Tarvitsetko apua ompelemiseen? Me autamme!
jotex.fi – kodinsisustusta
Jotex on Pohjoismaiden suurimpia kodintekstiileihin ja verhoihin erikoistuneita etämyyntiyrityksiä. Löydät meiltä aina uutta inspiraatiota sekä uusimmat, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat trendit ja detaljit. Meillä on laaja valikoima verhoja, pussilakanoita, mattoja, tyynyjä, valaisimia ja sisustustarvikkeita. Ompelupalvelumme palvelee toiveidesi mukaan. Jos haluat ommella itse, löydät meiltä kankaat ja muut ompelutarvikkeet. Lyhyesti sanottuna sisustus on meille sydämen asia ja toivomme, että kaikilla on mahdollisuus sisustaa ja päivittää kotiaan. Siksi hintamme ovat aina edulliset. Toimituksemme ovat nopeita ja turvallisia, ja olemme lähellä sinua.
Tervetuloa!
OTA YHTEYTTÄ 01019 5006 Osoite: Jotex, PL 135, 04201 KERAVA Y-tunnus 1442131-6jotex.fi/asiakaspalvelu
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.
  Uusi asiakas
  Rekisteröidy nettiasiakkaaksemme - saat upeita tarjouksia ja tietoa uutuuksista sähköpostiisi. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja valitse salasana.
  Täydennä tietojasi
   * Pakolliset tiedot



   Lataa…
   Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.